Na een spannende en goede partij zaalvoetbal konden de Herentalsenaren met de volle buit in Lier vertrekken. Van bij aanvang kabbelde de wedstrijd op en neer met wisselende kansen die allereerst niet benut werden. Op de 12' opende Club'90 de score na een mooi samenspel tussen Gino en Hans Vervoort door laatsgenoemde mooi afgewerkt 0-1. Lang bleef deze stand niet op 't bord want op de 14' brachten de Lierenaars de stand in evenwicht met een mooie goal van hun spits 1-1. Hoezeer men langs beide zijden ook aandrong de stand bleef tot bij de rust ongewijzigd. Na de pauze kwam Infraligne op voorsprong 2-1 (28'). De bezoekers lieten de moed niet zakken en kwamen dra terug langszij op de 31' langs Tom Helsen 2-2. Club'90 wilde meer en slaagde er ook in. Op de 33' werd het 2-3 langs Joren Willems die met een gekruiste bal de Liers goallie te grazen nam. Infraligne gooide nu alles in de aanval maar een goed georganiseerde verdediging met doelman Stijn Van Genechten als sluitstuk gaf geen krimp. Club'90 die via gevatte counters al enkele malen kort bij een nieuw doelpunt was, lukte in de allerlaatste minuut de treffer van de zekerheid. Nadat Tom Helsen in snelheid doorging pastte hij gevat op Steve Smets die uit een scherpe hoek raak trof 2-4.Even later floot een goedleidende scheidsrechter deze sportieve, maar ook goede wedstrijd af. Eindstand 2-4. We hebben deze partij verdiend gewonnen vond cach Willy Vervoort met een ploeg die met veel inzet speelde in deze 1ste wedstrijd van de terugronde. Zorgden voor deze verdiende zege: Stijn Van Genechten, Joren Willems, Steve Smets, Gino Vervoort, Pieter Van Genechten, Tom Helsen en Hans Vervoort. Volgende vrijdag 23/01/'09 speelt Club'90 thuis tegen United Schoten'76. In de heenwedstrijd hebben we daar met 4-1 verloren. Het is aan de spelers om weerwraak te nemen voor deze toch wel zware nederlaag. Aftrap om 21u in Tongerlo.